Fredag & Lördag

Igår kom mamma och Elin förbi och vi käkade frukost tillsammans, mamma skulle ta lite prover på vc, och de skulle hon göra på fastande mage.. så jag tyckte att de passade finfint med lite gofrukost tillsammans innan vi packade ihop oss och åkte till Västerås och IKEA, kände att vi behövde byta lite miljö efter att ha vart hemma hela veckan.
De var så himla skönt att komma bort lite, och de var så himla skönt att få se att Arvid var piggare än någonsin.. ÄNTLIGEN kan vi väl säga att vi ser en förbättring på denna skräpförkylning.
Han var pigg och glad, sprang runt och busade och var hur trevlig som helst.
 
När vi kom hem så stupade både jag och Arvid i soffan på en gång.. De var skönt att sova en liten stund, innan jag snyggade till mej själv och styrde mot Åsa för lite tjejkväll.
De var nog de bästa man kan göra efter en och en halv veckas vab..
 
I morse fick vi lite sovmorgon, halv 8 behagade de lilla barnet att knata upp, och ja.. de är sovmorgon för oss för tillfället.. när halv 6, 6 har vart en stående till några v. nu..
Tobbe åkte och tränade och jag och Arvid tog de lugnt en stund hemma innan vi åkte och handlade hem massa mat.
Efter lunchen så tänkte vi vara mysföräldrar och åka till stadsparken, arvid började med att vara katastrofgrinig för att han inte fick gå till sin lekpark vid skogen.. Åhååååå.. Men de gick att övertala honom med lite havrefras i en påse som vi skulle bjuda ankorna med. *Tumemn upp*
Efter massa lek och bus i parken, så åkte vi till kyrkogården och tände ljus på farmors grav, de var en jättefin ljuslykta, och de var så fint pyntat på graven.. så allt blev jättekänslosamt och jag kunde inte hålla tårarna borta..
Efter att vi hämtat oss lite så åkte vi ner och hyrde film.. och ja.. de var ju oxå en händelse i sig.. Fan va film vi har sätt tack vare nätet..=P
Men.. men.. vi lyckades förhoppningsvis plocka med oss två som vi inte sätt.

Kommentarer

Vad har du på hjärtat?

Ditt fina namn
Kom ihåg mig?

Har du någon mailadress? (publiceras ej)

Har du en blogg?

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0