En vecka sen

De har vart en tuff vecka vi lagt bakom oss. Elsa åkte på ögoninflammation i Söndags.. Mamma vabbade i Tisdags. Egentligen så gick den över relativt snabbt, o i Onsdags fm Så kändes de som att, jösses vad gör vi hemma..? Men efter att hon sovit middag så vaknade hon med hög feber. Tobbe vabbade i Torsdags. O då fick Arvid följa med mej till jobbet. Vi hade lite höstlovsmys. Med Halloweenfest.
Men när vi kom hem så var Elsa riktigt dålig. Hon grät hela kvällen/natten o somnade i ren utmattning.. Sov kanske 20 min o vaknade igen. Ville inte äta de bubblade upp blåsor på läpparna. Vi fick en skymt av en hel hög med blåsor i munnen. Så höstblåsor för fulla muggar.
Hela ungen är full, O händerna har hon så många o stora så dom är hela svullna. De gör så ont att se sina barn må så dåligt.. Igår vände de iallafall. Hon fick i sig ganska bra med vatten o ja o Arvid var ute en sväng O kom hem med lite lördagsgodis till barnen. O de fick hon i sej. Vi åkte en sväng o tände ljus på farmors grav. Arvid har så himla mycket frågor älskade unge.
Men som ett brev på posten så fick Arvid feber o blåsor igår. 🙈 Så här precis vart uppe o kramats med en gråtande Arvid Som har ont i munnen o halsen. Alvedon o Ipren i kroppen. Stackars lilla barn.

Kommentarer

Vad har du på hjärtat?

Ditt fina namn
Kom ihåg mig?

Har du någon mailadress? (publiceras ej)

Har du en blogg?

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0