Hej Helg

Fredag: Lagom att vi hade käkar frukost klart, så började ja med kvällens middag. På menyn stod pulled beef. Vi hade bjudit över familjen Skogstorp på lite mat. Elin banga och Kalle var sjuk.. Haha.. Jaja.. Så mamma fick en jävla massa mat. Hon som äter som en fluga. 😛 Tobbe va sliten o somnade långt innan barnen. Men mamma var kvar o hade Fredags häng med oss. Lördag: Ja.. Vad säger man? Skit lördag. Men ja o barnen hade de rätt trevligt. Flängde runt med dom i varenda affär. Jag är ju i inredningstakar typ hela tiden. Och ja blir de alltid när ja vart hemma hos min morbror med familj. Vi var där förra helgen o sen dess har ja börja sålt av lite, och kollat in lite nytt. Helst skulle ja vilja kopiera hela deras hem. 😛😛 De är lixom "stelt fast mysigt och hemtrevligt" Så förlåt kära Sinita för att ja snor era idéer.. Men åkte till Rusta i går o köpte en lagerhylla att ha i köket.
Tänkte klä hyllorna med dekorplast. Och blev heeeelt kär i detta mönster. Som ja förövrigt har tänkt ha en bit på golvet i hallen.
Men de skulle bli helt orimligt dyrt. Så ja funderade lite på marmor. 😊
Blir att pyssla med de i veckan. Idag har vi vart på kalas i Mesta, o Arvid fick leka av sig med kusinerna. Toppenmysigt! 😊

Kommentarer

Vad har du på hjärtat?

Ditt fina namn
Kom ihåg mig?

Har du någon mailadress? (publiceras ej)

Har du en blogg?

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0