Så skön helg

Vi började i Fredags med några timmar på förskolan. Personalen tog en gallskrikande Elsa under armen o gick till lekparken. Och de tog max tio minuter så får ja en så fin bild.
De va så himla skönt att få avsluta den lite halvknackiga vecka på så bra sätt. Mamma kom efter jobbet o ja sprang runt o stökade, städade och packade. O såfort Tobbe kom hem så åkte vi mot Norrköping och Sandvik spa. En hel helg med så himla mycket mys. Vi har bara njutit av varandra. Och att bara så sitta still. När låg ja i en solstol sist o kunde läsa tre tidningar på rad.
Massa god mat, och Söndag morgon hade vi inbokat massage. Och med tanke på att de går så himla bra på hemmaplan med mamma och barnen så hade ja absolut ingen lust att åka hem.. Kunde lätt ha stannat några dagar till. 😜 Och de bästa var att bara då vara med Tobbe. Han är den bästa ja vet! ❤❤❤ På Lördagen var vi dock inte så nöjda med lunchen. Så vi smet ut från de stängda grindarna, och åkte in till Norrköping för lite lunch och fönstershopping. 😊 Sen åkte vi tillbaka o slängde oss I poolen. Och ja vi var nog (som vi redan räknat ut) bland de yngsta. . 😛 Så ja vet inte om alla uppskattade mina hysteriska skrattanfall och vår poollek. Haha.. 😂 vafan.. Nu sitter ja o bara hoppades på att Elsa skulle somna. Hon hade sovit 20 minuter på dagis.. 😦🙈🙈🙈 Suck!!! 20 minuter kan förstöra hela dagen. Men, men.. Än är de inte försent för henne. Tanken var att försöka föra över mina bilder från telefonen till ett usb.. men de går sådär de oxå. 😵

Kommentarer

Vad har du på hjärtat?

Ditt fina namn
Kom ihåg mig?

Har du någon mailadress? (publiceras ej)

Har du en blogg?

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0