Barnet sov i 15 timmar..

Mamma och Kalle kom och hämtade Arvid i Fredags kväll, och jag och Tobbe tog en liten promenad, dock börjar jag känna av lite foglossning tror jag, så de blev inte speciellt avkopplande.
Men sen hade vi bara vi inga större planer för den Fredagen,
Hade en sån där känsla som bara en mamma har..=P Arvid hade vart hostig på morgonen, o vi har avklarat två hela veckor på föris, så de är nästan på tiden..=S
Och mycket riktig, de där mamma-känslorna slår aldrig fel, halv nio på Lördagsmorgonen fick ja rycka ut med en Alvedonsup till Skogstorp, och sen åka hem med en febrig kille..=/
Vi som hade så mycket roligheter denna helg, Arvid var helbesviken på att han inte fick följa med Mormor och Kalle på kalas till Jack och Leon..
De vara bara att ringa och flytta fram bordsbokningen vi hade på restaurangen vi hade bokat in hela familjen på, och sen tacka nej till dopet vi var bjudna på Idag.. De är så himla skiiit tråkigt..=(
 
Men vi bestämde att göra de bästa av situationen, och handlade hem pizza från Amarican pizza today, så himla länge sen, men när jag kom hem, vid halv fem med maten möttes jag av detta..
Där satt Tobbe och tittade på Robin Hood med en sovande Arvid, han somnade typ halv fem, vaknade till en stund vid kvart över 6 och var skiiiit arg på att filmen var slut, somnade om lika fort igen, så vi baxade upp honom i sin säng.. och där sov han fram till tolv inatt när han var skit törstig och ville komma in till oss.
Trodde där någonstans att han var färdigsoven och ville gå upp, men nä då, han låg och filurade en stund, och somnade om till kvart över 8 imorse..=P Snacka om trött kille.
Trotts denna lååångsovning, så går han på halv fart idag.
 
Tobbe åkte ner till gymmet, och sen är väl planen att vi ska plocka lite här hemma, upp med lite skit på vinden och sen kanske fixa lite i bebbens rum.
Bjöd över pappa och Kajsa på lite semlor sen, vet inte om dom har nappat på inbjudan än, men de merker vi väl.
 

Kommentarer

Vad har du på hjärtat?

Ditt fina namn
Kom ihåg mig?

Har du någon mailadress? (publiceras ej)

Har du en blogg?

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0