En Måndag

Som vanligt så toh vi de lugnt på förmiddagen. Hängde hemma fram till lunch, tröck i oss lite mat. Och sen knatade vi ut i pulkabacken. Med tanke på all snö, så fick Elsa hänga på magen. Men ingen är väl nöjdare än hon. ☺
Och de blev en del upp o ner... O sen avslutade vi med en liten promenad. Arvid älskar att bara få sitta i pulkan o åka runt. 😛 Jag får väl se de som dagens pass..
Tobbe är ju i Malmö igen. Så ja o barnen får hänga tillsammans ett par dagar själva. Ja de går ju bra. Blir lite intensivt bara. 😒😍 Men efter mellis sprang Arvid över till Lill-Arvid och Cornelia. Men kom efter bara en timma igen.. Men skulle klä på sig massa kläder sa han.. För som skulle till backen o åka igen. Ingen blev gladare än jag. Skönt att någon annan tröttar ut honom. Haha.. Sen kom han hem.. helt högröd o sådär skönt trött. Perfekt.. Mat i magen o ett bad o lite lek i hans rum.. Sen var de Tack o gonatt för idag. Elsa sover oxå. . Funderar på om ja ska göra desamma. Skulle egentligen behöva de. Men de är ju skönt att även få sitta uppe ett tag o bara pusta ut lite..

Kommentarer

Vad har du på hjärtat?

Ditt fina namn
Kom ihåg mig?

Har du någon mailadress? (publiceras ej)

Har du en blogg?

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0