Parfait

På julafton så käkade ju vi inte massa fet julmat, utan vi käkade kalkon, och till efterrätt hade vi med oss en Daimparfait. Hur bra som helst!
Den var så sjukt jäkla god.
Om den är ju så smidigt att göra, vispa grädden, vispa äggulor och socker, vända ihop de och i med Daimkross.
Och sen in i frysen 5 timmar. Klar!!
Lite smidigare än med glassmaskinen, även om den är också roliga att jobba med, men den är så mycket svårare att få en bra glass med.
Mina blir oftast som typ vaniljsås.=P
 
Så i helgen ville Tobbe att jag skulle göra en Parfait med banan.
Sagt och gjort, så i Lördags vispade jag ihop en och till kvällen gick vi loss på den.
Men denna var inte ett dugg god, blev isig att bananerna och.... nä.. just banan var inte ett dugg gott.
Men de är ju absolut en smaksak.
Toppade den med Daimkulor.
 
 
 

Kommentarer

Vad har du på hjärtat?

Ditt fina namn
Kom ihåg mig?

Har du någon mailadress? (publiceras ej)

Har du en blogg?

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0