En liten förinskolning

Helt utan plan så stuvade jag ner Arvid i vagnen o vi började knata i riktning mot ICA, svängde av mot de högre husen, och ser att dom är ute o leker på Arvids blivande dagis..
Trevliga som dom är blev vi inbjudna, Ullis kollade läget med Arvid om de var okey o gosa loss lite, o nöjd som han är så protesterade han inte..
Dom gick runt på gården och kollade in precis varenda lite pryl..=)
Och sen vann ju hon Arvids hjärta genom att bjuda honom på en jättesmörgås med massor med smör..=P haha..
Han mumsade för glatta livet..
Och kröp sedan runt hur glatt o nöjt som helst bland de andra barnen som lekte på gräset.
Nåå, mammas lilla prins då..=)
När vi knatade hem så somnade han innan vi hann fram till kyrkan, dessa två timmar tog mer på krafterna än en förmiddag här hemma gör.
Så hur de blir ikväll återstår att se, blir att laga klart maten o sen får ja väcka lillprinsbus..
Vi blev även inbjudna till fotograferingen i slutet på September, de var ju gulligt att dom tänkte på de med.
Och så pratade vi lite praktiska saker som kläder, hennes ord, när ja sa villken overall ja hade tänk mig var... "-Men Sandra, jobbade inte du på dagis?????" hahaha.. "-Ja, men nu pratar vi ju om mitt barn, hur andra klär sina bryr jag mej rätt lite om" haha... Aja...
Kändes även skönt att han inte behövde ha några jättekängor, utan de gick precis lika bra med ett par varma fodrade tosser,, Skööönt!! De var precis de ja ville höra, Måste ju vara hur klumpigt o tungt som helst att försöka ta sig runt med stora skor i massa snö, som man ändå har svårt att ta sig fram i..
(Anledningen till varför ja vart så kluven där, är för att vi haft personal som tyckte de var hur dumt som helst att barnen inte hade skor på fötterna..
 
Lilla snöret gillar stark diskmaskinen..
 
 
 
 

Kommentarer

Vad har du på hjärtat?

Ditt fina namn
Kom ihåg mig?

Har du någon mailadress? (publiceras ej)

Har du en blogg?

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0