Låt oss få ett stopp på skiten..

När vi äntligen började se en vändning på febern så fick vi ett annat problem.. Han totalvägrar att äta.
Och de i sig är väl inte de störta problemet, tack o lov så har ju ungen lite och ta av.
Utan problemet ligger ju i att han bara vägrar allt som ska ner i magen, så också vätska..
Vi har prövat med allt, Sempers fruktdryck, festis, vatten, smoohtie med massor av vatten, smoothie med massa vatten som stått i frysen o blivit isglass, välling, ersättning... bla bla bla.. You name it!!!!
Han vänder bara bort huvudet o slår ifrån allt man ska bjuda på o utropar starkt NÄÄÄÄ!!!
och börjar skrika..
Och de resulterar ju i att ungen inte kissar och blir snabbt uttårkad.
Vid tolv inatt vaknade han o gallskrek helt otröstligt, vägrade äta och hade inte kissat en droppe..
Efter någon timma när han lugnat sig o somnat om så ringde ja 1177 och rådfrågade.
De är ju absolut inget toppenläge med vi skulle avvakta ett tag till o se..
Hönsmamma som man är vaknade jag stup i kvarten o var uppe o kände på blöjan och lurade i honom några sippar saft ur flaskan.. (ja vet.. Man ska INTE bjuda barn söta drycker ur nappflaska, Men iblan har nöden ingen lag)
Vid fyratiden på morgonen blev de yttligare ett samtal till 1177, för att även då tala om att ungen inte kissat en droppe.
Hon tyckte då att de var dax för ett läkarbesök men att de var onödigt att väcka honom när han sover, utan att vi skulle ringa VC för att få en tid där idag.
Sagt o gjort, så imorse så ringde dom upp o vi fick en tid hos läkaren idag kl 1..
Så skönt!!!
Visseligen så är han mycket piggare och har kissat på morgonen och även surplat i sig en flaska ersättning.. tack o lov att vi hade ett oöppnat paket hemma. De paketet har räddat mycket.
 
Även kört en vända runt i hemmet med en sko under armen och även jagat Lukas, så nog är han på bättringsvägen.
Men de känns ju skönt att få veta vart problemet ligger, och ifall han har ont i halsen som ja själv har funderar på och både sköterskan på vc atog o tanten på rådgivningen.
han har ju även fått utslagen som tydligen är rätt vanligt efter tre-dagars-feber.. han har fått sina i ansiktet, så lite för blek, röd runt ögonen o med dessa utslag ser han allt annat än frisk ut..
 
Såja, Där står vi nu.
Arvid ligger förtillfället och sover och jag andas ut lite här med en kopp te... Har ingen jätte grym matlust måste ja säga.. Och ingen träning har de heller blivit, efter att inte fått sova på typ tre dygn så är inte en timmas cross o köra slut på musklerna de första ja tänker på.
Men imorgon hoppas ja att jag kan ta mig ner.
jag kan ju säga att både jag o Tobbe har vart som två zombies.. De har inte blivit speciellt sena kvällar den här veckan, igår dog vi redan halv tio..
 
Har även ett besök hos bm idag, (inte gravid) kl 14.00 så vi får väl se om de blir så att Tobbe får komma o byta plats på vc, han ska iallafall rycka in när jag är där uppe en liten snabbis.
Tur att han jobbar så nära.

Kommentarer

Vad har du på hjärtat?

Ditt fina namn
Kom ihåg mig?

Har du någon mailadress? (publiceras ej)

Har du en blogg?

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0