De är bara början..

Min fösta riktiga prövning som mamma!
 
Jobbar stenhårt med ammningen, o de går igentligen bra.. De är ju lixom inte för lite mat kan man ju säga.. matar ur den ena o de rinner från den andra.. haha!!
Bara de att Arvid har svårt att få tag, för bröstvårtorna är lite för små typ.. vilken resulterar i att minsta lilla rörelse o han tappar den, o de är de ja har jobbat med rätt mycket de senaste dagarna.. o de blir ju så tokigt eftersom han får ju på så sätt inte i sig precis så mycket han behöver så ja får små mata typ hela tiden.
 
Så när han skulle få lite käk här på kvällen, (hade väl gått så pass långt att de var "Ge mej mat fort som faaaan")
O han bara får inte tag.. o skriker o skriker.. i nästan en hel film.. (Oj, tänker väl ni.. de var väl inge.. vänta du bara)
Men för en annan.. där hormoner o känslor snurrar som jag vet inte vad.. var de så sjukt jobbigt..
 
Så efter att ja har försökt, grinande o nästan 1 o en halv timma, med en gallskrikande unge.. reser sig Tobbe upp, går ut i köket o fixar en flaska ersättning.. kommer tillbaka.. tar Arvid sätter sig o matar.. o ungen käkar nöjt upp allt i flaskan.. rapar.. o somnar så nöjt på pappas bröst..
 
Där satt ja helt slut o rödgråten, o så sjukt tacksam för Tobbes initsiativ, och för ersättningen ja fick av Jenny.. Aa den kom till användning.
Så imorgon blir de raka vägen till BabyProffsen, o kolla bröstpump..
Nu ligger han så nöjt i soffan brevid mej o ja.. jag vet inte riktigt vad dom gör när dom är vakna.. men han ligger allafall där o kikar runt lite..
Så ja tänkte krypa ner brevid o mysa o kolla in ågra värdelösa repriser..
 
 
Puss på er!
 
 

Kommentarer
Postat av: Malin

Hej!!
Jätte grattis till nya familjemedlem.. =)
Ville bara tala om att på apoteket finns det en amningsnapp man sätter fast på bröstet så bäbisen fär bättre tag. Hade själv för små bröstvårtor så vet hur det är men använde amningsnappen och allt blev mycket lättare och så slapp man såriga bröstvårtor oxå.. Ett litet tips bara!!
MVH//Malin

2012-12-21 @ 08:01:01
Postat av: Frida - bebis i april

Förstår frustrationen Sandra. Men känns det helt hopplöst så kör ersättning om det blir alldeles för mycket för dig. Man kan inte göra mer än att försöka iaf. Bröstpump finns ju också, vilket du skrev.

Stor kram <3

2012-12-21 @ 13:27:49
URL: http://aprilbaby.blogg.se/

Vad har du på hjärtat?

Ditt fina namn
Kom ihåg mig?

Har du någon mailadress? (publiceras ej)

Har du en blogg?

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0