Äntligen internet hemma!!!

Så skönt att de är fixat.. =)
Ska få till lite mer bilder då med.

Gårdagen var kalas bra!! Började Fredags kvällen med att vara hemma hos Åsas mamma, fikade lite o spelade lite spel.. skit mysigt..
ca 01.30 knatade vi upp till buss stationen o tog bussen till Ullared.. skönt.. sov nästan hela vägen ner..
så rätt pigg på GeKå´s var ja iallafall...
Bästa shoppingen var väl ändå mina hissgardiner till vardags rummet och min svarta OnePiece.. Har bott i den hela dagen..
Har värkligen hatat allt va OnePiece heter.. De ser bara fööör jävla fult ut.. Men dessa dagar vi har bott här, har ja insätt att de är nog helt okey att ha den på sig..
Men att gå utanför dörren med den är förbjudet.. på sin höjd ut på tomten.. haha...

Mamma o Elin kom över på fm.. ja hade köpt ridbyxor till Elin som hon ville ha.. de slutade med att dom fick åka hem, Elin fick grymt ont i magen o de slutade med magsjuka.. Inge vidare!! =(

Johanna o Anton har även dom tittat förbi här idag.. jätte mysigt.. fick en jätte fin orkide av dom.. med en jättefin vit kruka till, som nu får pryda ena köks fönstret.

Nu är vi hemma o bara går runt o myser en liten stund.. fixar o pular lite.. sen ska vi åka in till stan.. Tobbe ska träna o ja åker hem till Johanna, vi tänkte ta en promenad i de fina höstvädret innan de blir för mörkt o kallt..

Hörs senare!!
puss!!

Kommentarer

Vad har du på hjärtat?

Ditt fina namn
Kom ihåg mig?

Har du någon mailadress? (publiceras ej)

Har du en blogg?

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0